Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu – 29.5.2023

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Penzion U Skutilů hlásí, Letní plesy 2023 se blíží! V pátek 23. a v sobotu 24. června v 18:30 se brána na taneční parket opět otevře. Oběma večery provede kapela BBB – Bumble Bee Band a rýsuje se také jedna novinka v programu. Svoje místenky si můžete objednat přes objednávkový formulář nebo na telefonu 602 632 800. Cena je 250 Kč, vyzvednutí a platba může být osobně v penzionu (hotově nebo kartou) nebo elektronicky (platba na účet a místenky e-mailem). V obou případech vyčkejte na potvrzení rezervace. Děkujeme! Užívejte si slunečné dny. Váš Penzion U Skutilů.

Město Pilníkov ve spolupráci s Kulturním výborem si vás dovolují pozvat již tento víkend 3. a 4. června na tradiční pilníkovskou pouť spojenou s dětským dnem, konanou na náměstí a v prostorách městského parku. Občerstvení je zajištěno stánkovým prodejem, jízdné na pouťových atrakcích bude snížené. Pohádkové bytosti pro děti připraví soutěže plné zábavy. V 17 hodin bude vyhlášení soutěže o nejlepší poutový koláč našich maminek a babiček. Zúčastnit se, případně i vyhrát je jednoduché, stačí v den pouti doručit na radnici realizačnímu týmu pod vedením p. Pěchoč 6ks pouťových koláčků. Vítěze určí odborná porota.

Město Pilníkov ve spolupráci s Kulturním výborem zve v sobotu 10.6.2023 od 21:30 hodin do Letního kina v areálu fotbalového hřiště na film BUĎ CHLAP. Občerstvení bude zajištěno, doporučujeme zajištění vlastního pohodlného sezení. K dispozici na místě budou dřevěné lavice. Vstupné je zdarma.

Vážení občané, Jiří Haken ve spolupráci s MěÚ Pilníkov vás srdečně zve na výstavu SPORT v Pilníkově na dobových i současných fotografiích. Zahájení výstavy je ve středu 14.6.2023 od 16 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ v Pilníkově. Těšíme se na setkání. Drobné občerstvení bude zajištěno.

Divadelní soubor LUDIVADLO Trutnov ve spolupráci s městem Pilníkov vás zve na divadelní představení detektivní parodie DETEKTIVKA. Představení bude sehráno na sále restaurace Slunce v termínu 16.6.2023 od 19:00 hodin. Občerstvení bude zajištěno, vstupné je dobrovolné.

Srdečně vás zveme na besedu s videoprojekcí na téma DAKAR s Tomášem Ouředníčkem a Davidem Křípalem. Beseda se uskuteční 17.6.2023 od 19 hodin v areálu fotbalového hřiště Pilníkov, občerstvení je zajištěno. Vstupné zdarma.

Informujeme vás o výluce a omezení provozu od 29.5.2023 do 15.6.2023 na trase v úseku Vrchlabí – Kunčice n.L. – Hostinné. Po dobu výluky budou všechny vlaky nahrazeny autobusovou dopravou.

Zprávy ze sportu: Utkání mužů Pilníkov : Libotov skončilo výsledkem 3:0, branku vstřelil Petr Andrle, Aleš Starý a Jakub Kulda. Utkání mladších žáků Pilníkov : Vítězná skončilo výsledkem 0:3 a 2:3, branku vstřelil za Pilníkov hráč Beneš a Vanický, utkání mladších žáků Pilníkov : Mostek skončilo výsledkem 0:8 a 0:6. Utkání starší přípravky Pilníkov : Podhůří skončilo výsledkem 0:16 a 1:7 vstřelená branka byla vlastní.

Pozvánka za sportem: Mladší žáci hrají v neděli 4.6.2023 od 9 hodin na domácím hřišti v Pilníkově s týmem z Hostinného. Venkovní zápasy – starší přípravka hraje v sobotu 3.6.2023 od 9 hodin s týmem z Úpice a muži hrají také v sobotu 3.6.2023 od 14 hodin s týmem z Mostek.

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!