Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Hlášení rozhlasu 27.2.2023

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

Kulturní výbor při MěÚ Pilníkov vás a vaše děti zve v neděli 12.3.2023 od 13:30 hodin na sál restaurace Slunce na dětský maškarní karneval plný tance, her a soutěží, s hudebním doprovodem a s pohádkou loutkového divadla Kozlíček, Čert a Káča. Těšíme se na děti v maskách, občerstvení je zjištěno.

V termínu 24.3.2023 od 19:00 hodin přijměte pozvání za kulturou na bláznivou komedii Vrchlabského divadelního spolku Lipany s názvem Natěrač, komedie o tom, jak neúspěšný herec získá nečekaně svou životní roli. Divadlo bude sehráno na sále restaurace Slunce, vstupné je dobrovolné, divadelní bar bude v provozu.

Rockové hřiště Pilníkov vás srdečně zve v pátek 7.4.2023 od 20:00 hodin na sál restaurace Slunce na velikonoční rockovou zábavu s kapelou Nanovor.

Přijměte pozvání na svěží komedii manželského štěstí od autora Jiřího Justa a režiséra Ondřeje Kepky Domácí@štěstí.hned.  Divadelní představení bude sehráno na sále restaurace Slunce v sobotu 13.5.2023 od 19:00 hodin. Hrají: Iva Hüttnerová, Michaela Dolinová a David Suchařípa. Vstupenky jsou v předprodeji na podatelně MěÚ v Pilníkově za 399,-Kč.

Vážení spoluobčané, Jiří Haken ve spolupráci s městem Pilníkov pro vás připravuje na měsíc červen výstavu o pilníkovském sportu s názvem SPORTU ZDAR! Tímto vás žádáme o spolupráci a možné poskytnutí dobových fotografií se sportovní tématikou od 50 až 70. let 20.stol. – kopaná, stolní tenis, lehká atletika, šachy, spartakiáda, hokej, základní a rekreační TV, případně další sporty. Vítány jsou diplomy, dobové novinové články a jiné. Poskytnutý materiál k zapůjčení prosím předejte na MěÚ Pilníkov do rukou starosty.  Předem děkujeme za poskytnuté materiály.

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!