Click to listen highlighted text!
Search
Close this search box.

Dětský maškarní karneval

Aktuality

Obec

Úřad

Plány

V neděli 10. března 2019 se na sále místní restaurace Slunce uskutečnilo další odpoledne plné tance, her a soutěží pro děti. Konal se zde tradiční dětský karneval. 

Karneval začal ve 14 hodin a sál se postupně plnil princeznami, vílami, čarodějkami, piráty i pirátkami. Přišla také bílá paní, kovboj, princezna pávice, Dracula, vodníci a s nimi ještě mnoho dalších pěkných masek. Na sále se prostě sešla spousta krásných pohádkových postaviček, které dorazily nejen z Pilníkova, ale i z okolí. 

Letošním karnevalem děti provázely postavičky z pohádek Wilma a Fred Flinstoneovi v podání Jiřiny a Josefa Soblových, pirátka Světlana a pirát Patrik Onodiovi, Petr Pěchoč coby Obelix a jako Červená karkulka se představila Ingrid Sagasserová.  Děti tancovaly za hudebního doprovodu DJ Jana Furcha. A aby to nebylo příliš jednotvárné, tanec střídaly různé zábavné soutěže, například slalom v autě Flinstoneových a na koloběžkách nebo prolézání tunelem. Za každou soutěž byli soutěžící sladce odměněni. Na závěr ještě proběhla tombola pro děti a byly vyhlášeny nejhezčí masky. 

Zpestřením i tohoto karnevalu se stala tombola pro rodiče s produkty firmy Oriflame paní Noskové. 

Děti si celé odpoledne užily tak, že se nakonec některým ani domů nechtělo. 

Letošního karnevalu se zúčastnilo 52 dětí různého věku v maskách a několik dalších dětí přišlo bez masek. A na závěr ještě patří dík všem organizátorům z kulturního výboru a jejich pomocníkům. 

Plakát:

plakat_20190310_detsky-maskarni-karneval

Nepřehlédněte

Skip to content Click to listen highlighted text!